• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум «Організація позакласної роботи з математики. Робота з обдарованими дітьми».

Семінар-практикум «Організація позакласної роботи з математики. Робота з обдарованими дітьми».

2012-12-14

/Files/images/Изображение 1591.jpg

14 грудня 2012 року у нашій школі відбувся районний семінар-практикум для учителів математики з проблеми «Організація позакласної роботи з математики. Робота з обдарованими дітьми».

Семінар відвідали учителі з шкіл району. Семінар пройшов на високому методичному рівні, змістовно, цікаво, науково обґрунтовано, вдале поєднано науково-теоретичну і практичну частини семінару.

Учасники відвідали урок у 6 класі «Відсоткові розрахунки» учителя математики вищої кваліфікаційної категорії Іванової Оксани Георгіївни, позакласний захід «Математика із зірками», який підготували учителі математики Тикул Ольга Борисівна (вища кваліфікаційна категорія, учитель – методист) та Іванова Тетяна Макарівна (вища кваліфікаційна категорія).

Змістовні презентації запропонували учителі школи Тикул О.Б. з проблеми «Про професійні компетентності учителя, який працює з обдарованими дітьми» та Іванова Т.М. з проблеми «Організація позакласної роботи з математики».

Методист районного методичного кабінету Стратонова Тетяна Іванівна виступила з проблеми «Впровадження та реалізація профільного навчання в районі».

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi